Извонредниот млад кантавтор Tom Odell доаѓа во Скопје

Извонредниот млад кантавтор кој стана светски популарен со песната „Another Love“, во рамки на својата светска промотивна турнеја на втoриот албум насловен „Jubilee Road“ што излегува на 12 октомври, доаѓа во Скопје да испорача едно типично суперквалитетно британско шоу.

TOM ODELL ќе одржи концерт, на 13- ти февруари во МКЦ.

new nike air max 2019