Во Скопје се одржа изложба на која беа изложени олдтајмери како и засилени и нови луксузни модели.

Граѓаните можеа да видат преку 250 возила, а според организаторот целта на изложбата е учениците на средните училишта да можат одблиску да видат возила кои инаку би ги гледале само на филм.

 

 

Видео: 24вести