Излезе од печат вториот број на водичот за Скопје In your pocket

Излезе од печат вториот број на In your pocket за Скопје со дел за Планинскиот туризам во Македонија.

Водичот е печатен во 20.000 примероци и се дистрибуиран на повеќе од 150 локации во градот. Покрај печатена верзија, има и мобилна апликација и веб страница https://www.inyourpocket.com/skopje .

In Your Pocket брендот како најголем градски водич во Европа постои 25 години и во моментов во семејството на In your pocket се вклучени 32 земји во светот со преку 250 водичи за различни градови ширум светот.

Водичот Скопје In your pocket има огромно значење за развојот на Туризмот во Македонија, бидејќи ги информира потенцијалните и туристите кои престојуваат во државата за сместувачките капацитети, ресторани, барови, винарии а во исто време информира и за бројните природни убавини, културно историски споменици, музеи и атракции во нашата земја кои се вредни да се посетат.

cheap nike free run 5.0