Изјава на премиерот Димитар Ковачевски (во живо)

Премиерот Димитар Ковачевски, придружуван од министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Ејуп Рустеми е на увид на обновата  на патот Демир Капија - Неготино.