Изгоре автомобил во Бутел (фото)

Попладнево на раскрсницата помеѓу улиците „Марко Крале“ и „Зуфер Мусиќ“, во скопската населба Бутел се запали автомобил.

Се уште нема информации како дошло до тоа да се запали автомобилот и дали има повредени.

cheap nike air max 90