Изгледот на Карпош во 60-тите

Ретка фотографија од Карпош и изгледот на старо Скопје од 60-тите години. 

Во Фејсбук групата, споделена е фотографија од членот Славица Алексовска, токму од тој дел на Скопје, фотографија која пред 3 години била објавена од страна на Радио „Бубамара“.