Избувна пожар во фабрика во Скопје

Ноќеска во 3:50 часот во полиција е пријавено дека пламнал пожар во кругот на фабриката „Железара“, односно во фабрика за пластика и цвеќиња.

Пожарот бил локализиран од скопската противпожарна екипа.

Од МВР известија дека во пожарот нема повредени.