Избегнувајте ги овие улици и булевари - има гужва!

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:

-ул. Димитрије Чуповски во двете насоки,

-бул. 8ми Септември во двете насоки,

-ул. 11 Октомври кон Центар,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-бул. 3та Македонска Бригада кон ул. Пролет,

-бул. Илинден кон Центар,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул Водњанска,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанскa.