Постои еден хороскопски знак кој е подобро да се избегнува во кавгите.

Иако делуваат мирољубиво, немојте да ги чепкате кога се бесни. Имаат многу трпение, но сепак имаат и свој праг на толеранција. Кога ќе го поминете тој праг, внимавајте.

Највеќе ќе се разбеснат ако ги потценувате, а ако проценат дека не сте им лојални, потполно ќе ве игнорираат. Тие се темпераментни, па не бираат кои средства ќе ги користат против противникот.

Доколку сте им ја покажале својата најслаба точка, очекувајте дека ќе го искористат тоа против вас. Нивната одмазда може да вклучи и други луѓе кои ви се блиски, за што ќе се осигураат да ве повредат и вам и нив.

Тие уживаат во планирањето на одмаздата, така што на крајот забораваат и зошто ви се лути и што сте им направиле.

Ги препознавте веќе? Станува збор за родените во знакот Овен.