Исчистен паркингот кај пазарчето во Ѓорче

Комуналната служба на општина Ѓорче Петров целосно го исчисти паркингот спроти пазарчето во општината кој е критична точка во однос на хигиена.

Службата во континуитет ја одржува чистотата во овој дел на општината, но поради зголемената фрекфенција на луѓе поради пазарот, како и маркети во околината, овој паркинг честопати е мета на смет.

Апелираме за свесност и совесност од граѓаните, но и околните маркети за да се одржува паркингот чист на долг рок.

Best Nike Sneakers | Air Jordan 6 "Barely Rose" Expecting July 1st Drop , Sciaky