Исчезнатиот Горан Атанасовски е пронајден починат

Триесетипетгодишниот Горан Атанасовски од Скопје попладнево е пронајден починат во близина на Скопје. Ова за Скопје Инфо го потврдија блиски до семејството Атанасовски.

Горан Атанасовски беше пријавен дека вчера ден се одалечил во непознат правец.  Скопје Инфо денес на социјалните мрежи објави фотографија од Горан со апел. Објавата беше одстранета по интервенција на блиски пријатели на Горан.

Јавноста денес беше вознемирана од исчезнувањето. Граѓаните на социјалните мрежи бараат Министерството за внатрешни работи повеќе да се грижи за нивната лична безбедност.

cheap nike air max 90