Исчезнат е дедо Мирослав - семејството моли за помош

Исчезнат е Мирослав Видовски. Го нема седум дена.

Дедото има 73 години и живее во Центар, на улицата „11-ти Октомври“, од каде му се губи трагата.

Неговото семејство ја контактираше редакцијата на КУРИР порачувајќи доколку некој има било какви информации да се јави на бројот 077-626-145 и да ја информира госпоѓа Милка.