Исчезна штитеник од домот „Ранка Милановиќ“

На 07.03.2019 во СВР Скопје, вработена во домот „Ранка Милановиќ“ пријавила дека од домот се оддалечил штитеникот Ф.К.(19) од Скопје, кој повеќе од десет пати се оддалечувал од домот и е враќан од полициски службеници.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

cheap nike free run 5.0