Инстаграм обоен во златно и жолто: Фотографии од есента во Скопје

Есента е едно од најубавите годишно времиња во Скопје. Инспиративна, привлeчена, златна – таа му дава посебна магија и шарм на градот. Есента ги буди аматерите и уметниците кои својата креативност ја црпат од улиците во градот.

Доколку овој викенд немате идеја како да го пополните слободното време, фотографиите кои следат нека бидат доволна инспирација за да излезете и да уживате во жолтите лисја на улиците во Скопје:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Фросе Левковска™ (@froselevkovska) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muhamet Imeri (@muhametimerii) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dóra Fülöp (@dori.fulop) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adventures With Janeva (@janeva) on

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bzzzz photography (@bzzzzphotography) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branko Kazakovski (@the_kazak_) on