Инстаграм маркетинг

Инстаграм може да ви помогне да ја зголемите свеста на брендот и да воведат производи. 70% од корисниците на Instagram ја користат социјалната мрежа за да добијат информација за одреден бренд. 

Профилот на Скопје Инфо е секојдневно активен со различни содржини, објави и постови. Како дел од нашите услуги работиме на градење стратегија за инстаграм, промоција преку нашиот инстаграм профил и креирање контент содржини за инстаграм и фејсбук. Промоцијата може да биде преку нашиот профил или преку креирање и одржување ваша инстаграм содржина.

Оваа социјална мрежа е одлична за да го промовирате вашиот настан, бренд или услуга или пак да ја подигнете свеста за производите и услугите кои ги нудите на пазарот.

Барањето за понуда испратете го на marketing@skopjeinfo.mk.