Инстаграм фотографии - Скопје под снег

Пролетта календарски пристигна минатиот месец, но тоа не значи дека снегот, ниските температури и зимското време ќе си заминат. 

Вчера беше први април, наместо сонце, расцветани дрвја и пролетно расположение, снегот беше тој кој што не изненади. 

Снежна покривка насекаде, а еве како изгледаше Скопје, низ објективот на инстаграмџиите. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Trajkov (@ivan_trajkov_macedonia) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ch Ali kharal (@chalikharal1836) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Македонија Вечна (@travelandvisitplaces2019) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Za Inat Stojanov (@100_janov) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pikolini butik za deca (@piccolinibutikzadeca) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Petanovska Ilievska (@b.petanovska_art) on