Инстаграм фотографии од Водно покриено со снег

Викендов Водно беше полно со посетители. Снегот си го направи своето, па сите оние кои беа во потрага по чист воздух, се упатија токму на Водно. 

Водно е подеднакво убаво и во лето и во зима. Чистиот воздух, прекрасната природа, а сега и белата, снежна покривка, се само едни од причини зошто да се посети. 

Инстаграмџиите и овој викенд беа задолжени да направат прекрасни фотографии и да ги споделат со нас, а истите имаат за цел да ве натераат да се качите во првото слободно време и да уживате во она што се нуди. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BALKAN MOTIVATIONS (@balkanmotivations) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mishka (@mishka1) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Trajkov (@ivan_trajkov_macedonia) on