Инстаграм: Фотка од Скопје ги освои симпатиите на туристите од светот

Фотографија сликана од Водно, а на која се гледа осветлена метрополата ги освои симпатиите на светската јавност. 

Фотката беше споделена на нашиот инстаграм профил, а туристи со своите инстаграм профили ја коментираат и споделуваат фотографијата.

Одлична причина да дојдат и да го посетат главниот град на Република Македонија, коментираат тие. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on

Aвтор на фотографијата е Томас Дебаловски и истата беше објавена на неговиот инстаграм профил.