Инциденти и приведувања на пластичарска улица (фото)

Полицијата реагираше и приведе жители на Скопје од пластичарската улица кои се бунтоваа поради отстранување на неправилно паркирани возила, пренесува А1он.

Полицијата при вршење на својата работа била попречувана од одредени лица, кои не дозволувале да се отстранат автомобилите од тротоарот.

Повеќе детали наскоро..

cheap nike free run 5.0