Името не им го даваме, ама парите да: Излетничките места во Скопје останаа полупразни (ВИДЕО)

Над 10.000 македонски државјани  вчера заминаа кај јужниот сосед да го поминат овој продолжен викенд од цели 5 дена.

Застои на границата немало, освен помали задржувања заради настанатата гужва. Преполн е и Охрид со туристи, но останатите излетнички места низ државава останаа полупразни.

Скопје е преубаво кога ќе се испразни.

 

new nike air max 2019