Имаш инспиративна приказна која вреди да се раскаже? Сподели ја со нас.

Имаш животна приказна која вреди да се раскаже?  Твојот животен пат е поинаков од другите? Работиш во компанија која ги почитува вработените и вложува во нив? Имаш шеф кој секое утро те чести кафе? Имаш победи во животот за кој сметаш дека треба да слушне светот? Себе се сметаш за поинаков од другите во средината? Ти си човекот кој ги менува сијалиците во зграда и го чисти ѓубрето во двор? Трчаш секој ден на кеј и уживаш додека слушаш музика? Се качуваш на Водно без да трепнеш...

Доколку барем на едно од овие прашања одговорот е позитивен или пак доколку сметаш дека имаш приказна која е доволна испиративна за раскажување, пиши на contact@skopjeinfo.mk.

Ќе ни биде задоволство да ја слушнеме твојата приказна и да ја прераскажеме на другите.

cheap nike air max 90