Имаме „нов крал“ на кафеаната? Откријте сами!

Новата реклама за Крали Марко е интересна приказна во амбиент кој совршено одговара на боемскиот сензибилитет и кафеанска атмосфера предводена од „новиот крал“. Со оваа кампања Прилепска Пиварница повторно потврдува дека Крали Марко е пиво за уживање, кое секогаш носи нови изненадувања на своите фанови, а воедно и љубители на кафеаната, доброто друштво и вистинското уживање!

nike air max 1 sale