Скопје
11. December 2018 - 15:59

Дали ова е тоа Скопје?

Скопје цела година е загаден град, со многу гужва и метеж и сообраќајна некултура. Но, за Нова Година Скопје се претвора во убав град: полн со радост, среќа и позитивна атмосфера. Цела година грд, но за Нова Година убав град!