За градот
28. December 2015 - 14:51

Скопско (пред)новогодишно секојдневие

Црвено, жолто, сино и по малку сиво од маглата. Вака изгледа нашето секојдневие на улиците во метрополата. Скопје Инфо галерија од новогодишно Скопје.