За градот
16. December 2017 - 16:26

Скопје протестира против загадувањето

Стотина граѓани денеска протестираа пред Владата, загрижени за последиците од загадувањето на градот. Тие побараа надлежните да изнајдат решенија со кои ќе се намали загадувањето на воздухот.