За градот
8. August 2017 - 0:39

Фудбалско лудило во центарот на метрополата

Вечерва Скопје беше претворен во фудбалска престолнина. Атмосферата разиграна на највисоко ниво. На помалку од 24 часа до големиот натпревар фотографот на Скопје Инфо регистираше убави моменти во центарот на метрополата.