За градот
25. July 2017 - 9:19

Кањон Матка - место во кое ќе се вљубиш на прв поглед

Социјалните мрежи секојдневно се преполни со фотографии од убавините на Матка – местото кое вреди да се посети и истражи.  Guardian минатата го вброи кањонот Матка меѓу десетте најубави кањони во Европа кои се лесно достапни за авантуристите и нудат одлични погледи и добри патеки за шетање.

Фотографот на Скопје Инфо направи фотографии од Матка кои ќе ви го привлечат вниманието и ќе ве натераат да се вљубите на прв поглед.