За градот
9. July 2017 - 13:26

Згодни летни тела се „вајаат“ на скопскиот кеј

Фитнес инструкторите се категорични дека убави летни тела се прават во зима, но за скопјани не важи тоа. Високите температури кои на моменти достигнуваат и над 40 степени не се пречка за спортски активности кои ќе ги затегнат мускулите во пресрет на летните одмори.

Фотографот на Скопје Инфо денес забележа голема фрекфенција на луѓе на скопскиот кеј.