За градот
24. јуни 2017 - 20:37

Eксклузивно: Од блиску со возилата на Porsche Driving Experience

Во понеделник на полигонот во АСУЦ - Боро Петрушевски ќе се одржи Porsche Driving Experience. Настанот почнува од 10 часот. Тимот на Скопје Инфо денес имаше ексклузивна можност да ги погледне од блиску возилата кои ќе бидат достапни за изведување на различни вежби.