За градот
22. јуни 2017 - 10:32

Скопско лето 2017

Со настапот на Омер Фарук Текбилек и неговиот ансамбл во Македонска опера и балет, почна годинешново СКОПСКО ЛЕТО, меѓународната културна манифестација, што традиционалано почнува на првиот ден на летото, но и на Светскиот ден на музиката.