За градот
6. јуни 2017 - 16:49

Вардарци спектакуларно пречекани во Скопје (втор дел фотографии)

Европската ракометна титула пристигна во Скопје. Ракометарите на Вардар денеска беа пречекани достоинствено- токму онака како што им доликува.

Тука погледнете го првиот дел од фотографиите.