За градот
6. јуни 2017 - 16:37

Како што доликува - херојски пречек за македонските ракометари

Европската ракометна титула пристигна во Скопје. Ракометарите на Вардар денеска беа пречекани достоинствено- токму онака како што им доликува.

Тука погледнете ги вториот дел од фотографиите.