За градот
1. April 2017 - 15:25

Априлијада: Скопје се смее

Голема детска журка „Априлијада 2017-Скопје се смее“ по повод 1 Април - Денот на шегата денеска се одржа на плоштадот „Македонија“ за децата од сите градинки, училишта и деца од градот Скопје и од околината.