За градот
14. December 2016 - 9:51

Новогодишните бои на Скопје

Новогодишните празници доаѓаат, а секој град го красат убавите декорации.

Оваа година Скопје блесна во убавите празнични бои. Скопските улици се претворени во вистинска бајка која градот секојдневно и неуморно ја раскажува. Погледнете ги фотографиите на Скопје Инфо направени низ скопските улици.