За градот
26. November 2016 - 11:24

16 дена активизам против насилство врз жените и семејно насилство

Делегацијата на ЕУ во Македонија и Обединетите нации го одбележаа почетокот на меѓународната кампања „16 дена активизам против насилство врз жените и семејно насилство“