За градот
3. октомври 2016 - 12:00

Бела ноќ во Скопје

Традиционално, во првите денови на есента, саботната се зачинува со дополнителна светлина, музика, бои од ликовна експресија, спектакуларни перформанси, продолжено работно време на јавните и угостителски објекти и бесплатен градски превоз.

Ова се најинтересните фотографии од годинешната Бела ноќ.