Има некоја посебна магија во ноќното Скопје! 

Скопје - сите го сакаме кога е пријатно топло, расцутено и ведро, но има и такви кои го обожаваат Скопје ноќе. 

Кога улиците и булеварите се полупразни, а силно светат билборди, реклами и светилки!

Има некоја посебна магија во ноќното Скопје! 

Овие фотографии се вистински доказ за тоа!