Игор на социјалните мрежи моли да биде опериран и хоспитализиран

Игор Пармаковски на социјалните мрежи бара веднаш да биде опериран бидејќи боледува од тешка форма на кронова болест.

Тој го моли министерот Филипче веднаш да биде хоспитализиран од доктор Никола Јанкуловски.