И утрово Скопје се гуши - овие населби се најзагадени

И утринава како и последниве неколку денови, воздухот во Скопје е загаден, со големи концентрации на ПМ10 честички. 

Утрово е најзагадено во Ректорат, Центар, Карпош и Миладиновци, каде има големи концентрации на ПМ10 честички.

Денеска е загадено и во Велес и Битола од другите градови низ Македонија.

cheap nike free run 5.0