И утрово метеж - избегнувајте ги овие улици и булевари

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-бул. Александар Македонски кон клучката Континентал,

-ул. Симеон Кавракиров кон бул. К.Ј.Питу,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-бул. Илинден кон Центар,

-мост Нова железничка станица кон к-ца помеѓу бул. Гоце Делчев и ул. Беласица,

-бул. 3та Македонска Бригада кон ул. Пролет,

-ул.Пролет кон к-ца со ул. 11 Октомври,

-ул. 11 Октомври кон Центар,

-бул. Македонија во двете насоки,

-мост Близнак кон населба Автокоманда,

-бул. Србија кон бул. Киро Глигоров,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска.