И овој дел од Скопје ќе остане без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на затварач ( шибер ) ф400мм на булевар 8ми Септември раскрсница со Скупи, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на Криви Дол. Момин Поток, дел од ул.Скупи, потегот од бул.8ми Септември до бул.Илинден и сите околни Стопански Објекти.

Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.