И денеска во централното подрачје изменет режим на сообраќај

И днеска (среда) во официјална посета на Република Македонија е делегација предводена од Претседателот на Сојузна Република Германија.

Од тие причини, СВР Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје.

МВР апелира  до сите граѓани учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат униформираните полициски службеници.