Хрватите пренесоа дел од атмосферата по социјалните мрежи, а ваквата атмосфера не ги оставила рамнодушни.

“Се’ сум чул и доживеал во животот, но вакво лудило на денешната утакмица помеѓу Македонија и Словенија, не сум доживеал никогаш… каков ломмм”, напиша Иван Скрињица на Инстаграм. Коментарот и видеото погледнете ги на следниов ЛИНК.

Во дел од другите коментари се вели:

„Ова е Македонија, вака се сака и цени својата татковина“

„МАКЕДОНИЈА СЕ САКА СО СРЦЕ И ДУША ПРИЈАТЕЛЕ“

„Тоа е срце македонско“…