МОНДРИАН е новоизграден хотел со локација во главниот град на Катар, Доха и во моментов има отворено оглас на кој може да аплицираат македонски државјани.

Се работи за ултра модерен и футуристички хотел кој се протега на површина од 2.500 квадратни метри, а во него има 270 соби за сместување, 8 иновативни барови и ресторани, базени, модерни простории за конференции и спа центри. Неговиот капацитет изнесува 1.500 гости. 

Она што е важно за вас е тоа што хотелот има потреба од повеќе од 100 слободни места на кои се бараат македонски работници и професионалци. Уште поважно, слободните позиции не се наменети само за угостителски работници туку и за менаџери, директори, сметководители, правници, келнери, готвачи, возачи и слично. Платата е навистина висока па достигнува сума до 4.500 долари за еден месец!

Со еден збор, ова е понуда за работа која што не смеете да ја пропуштите. За да видите кои работници се бараат, кликнете на огласот.