Водолија

Водолија (20. I – 18. II)

Работа

Оваа недела можеби ќе се најдете во позиција да ги застапувате своите ставови и да се расправате, но бидете внимателни. Анализирајте го однесувањето на тие шти ви се спротиставуваат, но не им се лутете, бидејќи не е ништо лично. 

Љубов

За оние кои се во врска, тешко е да дојде до разбирање во партнерските односи особено во однос на некои деликатни теми кои ви се важни. Почекајте постабилен период за да пристапите кон нивно решавање. Во меѓувреме, соочете се на оние работи кои можете да ги контролирате и бидете трпеливи. 

Слободните Водолии ги очекуваат нови познанства, кои ќе придонесат за цела бура на емоции во нив. Препуштете се на страстите и заљубеноста, а дури потоа ќе размислувате.

Здравје

Потребно ви е да го засилите и подобрите имунитетот.

Работа

Ова е одличен период за оние Водолии кои работат самостојно. За преостанатите, потребно е трпение овој период и труд кои ќе ви се исплатат на крај. Ако сте на раководна позиција, потрудете се да бидете јасни и концизни во своите барања. Во тимската работа, останете прилагодени на тимот, тоа е секогаш добар пристап.

Љубов

Ако сте во врска: Во овој период владее хармонија во врската, па ќе бидете среќни и задоволни. Ако се чувствувате несигурно во однос на некои прашања, побарајте совет од саканата личност. Ова е месец кога ќе се уверите колку е силен вашиот однос. Добар период за унапредување на врската, стапување во брак и проширување на семејството.

Ако сте слободни: Слободните Водолии сакаат романса и нежност, но тоа ви го поматува расудувањето. Sвездите ве предупредуваат да бидете внимателни кога среќавате нови луѓе, можни се разочарувања.

Здравје

Хормонски проблеми.

Работа

Веќе подолго време стоите во место. Сакате да сте пред другите, но изминатиот период некој ве кочеше и веќе не гледате смисла во работата. 

Сепак, за среќа на ова поле доаѓа до драстични промени и тоа навистина добри. Почетокот на годината ќе биде прилично мирен, а вистински бум надоаѓа по 23 март. Доаѓа време на јакнење на вештините, подобрување на состојбата и зголемена самодоверба. Ова е година која ќе ја паметите.

Љубов

Ако сте слободни, доаѓа нова врска во која ќе бидете многу среќни. Но, ќе треба да ги отворите очите широко и да ја забележите таа личност околу себе. Личноста е постара и многу посериозна и навистина многу ќе ви се допаднат нејзините ставови.

Зафатените Водолии ќе бидат на голем испит кога станува збор за љубовта. Но, ќе морате да имате слух еден за друг. 

Здравје

Доаѓа до промени на ова поле. Ќе бидете физички поактивни, а со тоа и полетни.