Стрелец

Стрелец (22. XI – 21. XII)

Работа

Одредени ситуации ќе се одвиваат без проблеми и по својот нормален тек, но други пак ќе ви предизвикуваат многу главоболки. Обрнете внимание на оние особено важни задачи кои мораат да се завршат. Очекувајте проблеми со документација, администрација и договори. Што и да решите да направите, ќе се соочите со одреден вид блокада. 

Љубов

Ако сте во врска,  се додека љубовта и емоциите ги ставате на прво место, се ќе биде во ред. Не навлегувајте во расправии оваа недела, бидејќи што и да направите, нема да има победник. 

Слободните Стрелци  конечно се препуштаат на слатките уживања. 

Здравје

Пронајдете време за одмор и опуштање.

Работа

Вашите планови ќе се развиваат овој период, а тоа ќе ве изненади бидејќи очекувавте период на стагнација. Ќе се отворат патишта кои досега беа затворени, а тоа ќе ви помогне и самите да напредувате. Преземете го ризикот, останете прибрани, останете свесни за тоа што сакате да го постигнете. Интуицијата ви е посилна од било кога, а тоа ќе ви помогне на ова поле особено и во делот на поврзување со колегите. Овој период е добар за едукација, нови сознанија и искуства.

Љубов

Ако сте во врска: Во партнерските односи можно е да дојде до интензивни чувства кои ќе морате да ги канализирате некако за да избегнете конфликти кои потоа можеби нема така лесно да ги залечите. Пробајте да поработите на односот и да разговарате за оние аспекти кои ви пречат. Таквиот разговор ќе ви даде увид дека е потребен напор од двете страни. 

Ако сте слободни: Ова е месец кога слободните Стрелци ќе се ослободат од своите ѕидови и ќе ги пуштат другите блиску до себе. Од вас ќе зрачи некоја топлина со која ќе ги привлекувате другите околу себе. Бидете свесни колку им се допаѓате на другите и отворете се кон оние кои навистина ви се допаѓаат.

Здравје

Внимавајте на стресот. 

Работа

Оваа година ќе бидете многу посериозни на професионално поле, но тоа е само поради тоа што имате многу обврски кои не ги завршивте во 2019. На почетокот на годината ви доаѓа непријатно искуство кое ќе ви донесе голема лекција и ќе ве промени од корен. 

Ќе се осврнете на личните финансии и ќе сфатите колку е важно планирањето и штедењето. Доаѓа до убави промени, но ќе морате да го издржите почетокот на годината.

Љубов

Ќе се посветите на љубовта оваа година и ќе се потрудите да ги средите сите конфликти кои ве мачат од 2019. Вам ви е потребна повеќе слобода, но партнерот не го сфаќаше тоа досега, па ќе мора добро да се објасните.

Ако сте слободни, ќе бидете посветени на иднината и на тоа да најдете личност која сакате да биде дел од вашата иднина. Ќе сакате само нешто сериозно, а не авантури на кои бевте навикнати досега.

Здравје

Здравјето ќе биде стабилно, освен неколку депресивни моменти кои ќе ве мачат оваа година.