Стрелец

Стрелец (22. XI – 21. XII)

Работа

Доаѓа добар, профитабилен период за оние кои се занимаваат со трговија. Останете фокусирани, не дозволувајте неважни работи да ви го крадат вниманието. Доаѓа до унапредување на работата кај сите Стрелци кои се занимаваат со креативна работа.

Љубов

Ако сте во врска, насочете се кон воспоставување блискост со саканата личност. Поврзете се на повисоко ниво и докажете си дека сте еден за друг. 

Слободните Стрелци ќе запознаваат многу личности, но можно е тие да не се на иста бранова должина со нив. Можни се мали разочарувања на ова поле. 

Здравје

Внесувајте повеќе витамини.

Работа

Можеби ќе морате да одложите некои важни задачи, но овој месец ќе можете да процените што е важно, а што не е. Вашиот став и однесување во голема мера ќе бидат проценувани од вашата работна околина, па бидете внимателни како се поставувате. Бидете одмерени и контролирајте ги своите чувства. Можно е некои работи да не се одвиваат како што треба, но крајот на јули носи подобра поддршка од планетите.

Љубов

Ако сте во врска: Ако чувствувате дека ви се потребни промени на ова поле, не дозволувајте да се насобира незадоволството и да донесете брзи, а погрешни одлуки. Sвездите ве советуваат да не барате задолоство во авантури на страна, затоа што можете да се изгорите. Ако ви значи саканата личност и сакате да го подобрите односот, седнете и разговарајте. До крајот на јули ќе успеете  - или ќе ја подобрите врската или ќе раскинете.

Ако сте слободни: Некоја личност ви го краде вниманието па сега ќе сакате пријателскиот однос да го унапредите. Време е да ги изразите своите чувства и емоции. Тоа може да ја шокира другата страна, но позитивниот исход е неизбежен.

Здравје

Можни се главоболки и проблеми со желудникот за некои Стрелци.

Работа

Оваа година ќе бидете многу посериозни на професионално поле, но тоа е само поради тоа што имате многу обврски кои не ги завршивте во 2019. На почетокот на годината ви доаѓа непријатно искуство кое ќе ви донесе голема лекција и ќе ве промени од корен. 

Ќе се осврнете на личните финансии и ќе сфатите колку е важно планирањето и штедењето. Доаѓа до убави промени, но ќе морате да го издржите почетокот на годината.

Љубов

Ќе се посветите на љубовта оваа година и ќе се потрудите да ги средите сите конфликти кои ве мачат од 2019. Вам ви е потребна повеќе слобода, но партнерот не го сфаќаше тоа досега, па ќе мора добро да се објасните.

Ако сте слободни, ќе бидете посветени на иднината и на тоа да најдете личност која сакате да биде дел од вашата иднина. Ќе сакате само нешто сериозно, а не авантури на кои бевте навикнати досега.

Здравје

Здравјето ќе биде стабилно, освен неколку депресивни моменти кои ќе ве мачат оваа година.