Хороскоп за април 2020: Овен, Бик и Близнаци

Полната месечина на 8 април се појавува во својата големи и доминантен сјај. Оваа месечина ќе ни помогне да сфатиме кои промени треба да ги направиме. Тие ја будат нашата практична страна, планови, соништа и идеали.

Младата Месечина на 23 април носи дипломатичност, отворена комуникација и посилно разбирање.

Овен

Ќе се чувствувате добро во текот на април, ќе ве следи добра енергија и ќе бидете неверојатно оптимистични. Во тешките денови, оптимизмот ќе биде добредојден за да си помогнете и да се изборите со негативните ситуации.

Многу ќе сте одговорни и ќе знаете што очекуваат другите од вас. Почитувајте ги роковите и ветувањата, тоа одлично ќе се одрази на вашиот живот.

Бик

Приватниот живот е во фокус овој месец и конечно сте подготвени да ги оставите позади себеси и да продолжите напред. 

Од друга страна, на работа ве очекуваат промени кои нема да ви се допаднат. Решение на моменталната ситуација е тешко да се пронајде кога станува збор за работата, но не се откажувајте.

Секое искуство е важна лекција која ќе умеете да ја искористите добро во иднината. Ако се појави проблем во љубовната врска, ќе го решите со помош на советите на блиските.

Близнаци

Ве очекуваат сјајни активности со пријателите и семејството, а многу пријателства ќе стекнувате во рамки на работата. Сепак, на полето на работата ве очекуваат турбуленции во однос на вашата положба и комуникација. Ќе добиете важна информација која ќе треба да ја искористите. Имате илузии дека ве исполнува среќата, но длабоко во себе се соочувате со недоверба и сомнеж. Потрудете се да го смените тоа.