Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Колку чини човекот?

    Нè купуваат, зарем не забележувате? Некои го прават тоа со убав збор, некои со насмевката. Некои со лажни ветувања. Ни нудат и дворци и кули, а...
  • Нека нè ве плаши утрешниот ден

    Нека нè ве плаши утрешниот ден. Нека не носи немир во вашиот свет. И ум и срце. Нека не ви ја краде радоста на живеењето и мирот на постоењето....

Здравје

  • Јапонска диета со банани

    Со минимална измена во дневното мени, оваа јапонска диета ветува дека ќе изгубите 5 до 7 килограми. Јапонската диета е всушност утрински ритуал...