Скопје

  • Кисела Вода утре без вода

    Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 14.06.202 година (петок) поради изведување на водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван...

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

Здравје